Machines

Structureren

borstelen, verouderen, uitnerven
Cosma bouwt machines voor het structureren van oppervlaktes in verschillende industriële productie omgevingen. Cosma machines vinden we terug in de industrie van; meubels, parket, wanddecoratie, steigerhout, deuren, tuinhout, wandbekleding, lambrisering en vlonders.

Alle machines en borstels zijn uitgerust met stofkappen en een aansluiting voor de afzuiginstallatie zodat stof geen kans krijgt om op het bewerkte oppervlak neer te dalen.

Verwerkt u producten op transportbanden? Dan hebt u de keuze uit machines, met een operationele bandbreedte van 300mm, 400mm, 700mm, 1000mm en 1300mm.

Modulaire opbouw
Cosma machines worden opgebouwd uit verschillende modules, afhankelijk van de gewenste bewerkingstechiek(en). Verschillende bewerkingen worden moeiteloos in één productiebeweging uitgevoerd. Op deze manier combineren we alle gewenste bewerkingseigenschappen en kunnen compacte productiemachines en hiermee volledige productieprocessen optimaal en efficiënt worden ingedeeld. Voorbeeld: combineren van structureeraggregaten met schuuraggregaten.
Neem contact op over dit product

Pre-owned

Cosma pre owned
logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: