Machines

LED uv drogen

LED olie drogen

Cosma LED droog systeem verzorgt directe droging en uitharding van LED UV olies. Binnen enkele seconden is het product droog en klaar voor de volgend olie laag of om te verpakken.

Onze machines zijn standaard uitgerust met een elektrische hoogte instelling. Hiermee kunt u eenvoudig en zeer precies de hoogte aanpassen van de doseerwals, pads, borstels en dus ook van de LED – eenheid. Zodat deze op de juiste afstand boven het parket gepositioneerd is. Hierdoor zijn de afsteltijden extreem kort bij verschillende product hoogtes en zorgt het voor een optimale droging. Naast het voordeel dat de producten direct droog zijn, gebruikt LED UV veel minder energie, komen er geen ozon-gassen vrij en hebben de lampen een zeer lange levensduur in vergelijking met traditionele UV-lampen. Kortom: sneller, goedkoper, milieuvriendelijk en lage onderhoudskosten.

De LED olie is te verwerken op alle Cosma Roller Coaters en olie verdeelmachines. Door het modulaire concept van Cosma – Borstelfabriek Holland is de LED droger eenvoudig aan bestaande en nieuwe productielijnen toe te voegen.

Lees meer over Cosma's producten voor parket verwerking waaronder de LED UV droogsysteem voor het snel drogen van parket en andere houten producten in onze brochure.

Neem contact op over dit product

Pre-owned

Cosma pre owned
logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: